PRODUCT

De Smart Scraper

De originele Smart Scraper is de ideale entreemat op maat, het resultaat van vele jaren ervaring in het ontwikkelen en produceren van entreematten door  het team van Mats+Profiles.

Smart Scraper combineert sterkte, omkeerbaarheid en het gemak van onderhoud met design en stijl. Een krachtige combinatie van high-density 100% zuivere Vinyl-co geëxtrudeerde profielen met geïntegreerde flexischanieren en aluminiumprofielen geven het systeem zijn unieke kenmerken en uitstraling. Afwisselend patronen van vinyl en aluminium strips schrapen het vuil weg en wordt onder het loopoppervlak opgeslagen.

De verzonken openingen verbergen vuil en zorgen voor een fris uiterlijk.
De speciale flexischanieren maken de Smart Scraper gemakkelijk op rolbaar en in onderhoud. Smart Scraper is ontworpen voor zwaar verkeer en is geschikt voor winkelwagentjes, rolstoelen, brancards, trolleys, etc.

De optionele clips voor zwaar verkeer zorgen ervoor dat de Smart Scraper zijn plaats behoudt onder de zwaarste omstandigheden. Speciale accessoires voor zowel inbouw- of oppervlakte-installatie zoals T-profielen, matomranding, aanloopprofielen zijn ook beschikbaar.

Smart Scraper is standaard in de kleur zwart vinyl met anodiseert aluminium. Speciale kleuren zijn mogelijk op aanvraag. Smart Scraper is beschikbaar als standaard rol of als entreemat op maat.

Naast de originele  SmartScraper biedt Mats+Profiles een compleet entreematten, afbouw profielen en antislip programma een oplossing voor elke entree en budget.

doorsnede, zichtzijden, smarscraper
Smartscraper entreemat
Smartscraper